Studerende

Som studerende bliver du tilknyttet en klasse, hvor du i samarbejde med klasselæreren definerer dine opgaver. Der er meget individuelle forskelle på vores elever og klasser, og vi forsøger så vidt muligt, at matche den studerende med klassen.

Din arbejdstid følger elevernes og du har derfor ikke fælles forberedelse med læreren. Du møder en halv time før eleverne og har tid der til sammen med skolens øvrige personale at gennemgå dagens program.

Vi driver skolen sammen, og ser som udgangspunkt alle praktiske opgaver som en mulig pædagogisk opgave. Du skal som studerende hos os være indstillet på, at deltage i disse opgaver, som kan spænde over alt fra rengøring og madlavning til sport med eleverne.