Det er os der skaber fremtiden, fremtiden er ikke forudbestemt, fremtiden ligger åben, din fremtid ligger åben.
Du kan tage styringen i dit eget liv, og du kan, sammen med mennesker omkring dig, skabe og få indflydelse på livet omkring dig, i dit lokalområde, i dit land og endda på større plan.

DIN fremtid ligger åben!
 
Mulighederne er lige til at gribe. Udfordringerne er dine – hvis du tager dem op.
 
Enhver har potentialet til og muligheden for at skabe nye veje og nye forhold for dem selv og deres omgivelser, eller de kan vælge at følge deres forfædres fodspor uden at stille spørgsmålstegn ved, hvor vi er på vej hen, men kun have travlt med at tilpasse sig det eksisterende og at blive til ”noget”.
 
Men ligegyldigt hvad du har fået at vide, ligegyldigt hvilket land du er født i, lige meget hvilken opvækst du har haft, eller hvad du har lært indtil nu, så har du altså muligheden for at bestemme over dit eget liv, over hvordan du bruger din tid.

Mange unge over hele verden er optagede af hvad de gerne vil være, ved at finde deres placering i samfundet. Få en god uddannelse, få et godt arbejde med en god løn, og at klatre op ad den sociale rangstige- så højt som muligt, for at blive til noget.

Jo bedre stilling jo mere sikkerhed for sig selv og sin familie forventer man at skabe.
Det er sådan mange unge mennesker ser sig selv og tænker om deres fremtid, og det er oftest hvad mange forældre ønsker for deres børn.

Vores skoles program er ikke lavet for at du kan blive til NOGET.
Programmet her er lavet , så du kan blive til NOGEN, en person i sin egen ret.

Et program, hvor du kan bruge dit fulde potentiale til at blive dig, et menneske, ikke først og fremmest defineret af dit arbejde og din løn, men af din menneskelighed, personlige værdier og færdigheder, og af din evne til at leve og arbejde sammen med andre og til at skabe forandringer og nye og bedre forhold.